Uusi erinomainen menetelmä maalaukseen ja suojakäsittelyyn!

Toimme markkinoille tehollisuussarjan harjamaalaus- ja strukturointikoneita valmistavan C.M. Macchinen ensiluokkaiset maalauskoneet. Kun tarpeesi on levittää höylätuotteille (ulkovuorilaudat, hirsiaihiot, pilarit, palkit, panelit) kuultokäsittely-, suojakäsittelyaine tai maali tapahtuu se linjassa helposti, nopeasti ja edullisesti harjamaalauskonein. Laitteessa vesiohenteinen aine levitetään suuttimien avulla kappaleen eri pinnoille ja harjataan ne pyörivin harjoin puun sisään samalla tasoittaen pinnan. Koneistukset ja erilaiset muodot saadaan harjauksen jälkeen olevien puhaltimien avulla tasaisiksi. C.M Macchine valistaa myös kestävät strukturointikoneet, palkkien hiomakoneet, palkkihöylät ja sormijatkoskoneet.

Kun pintakäsittelet – ota aina yhteyttä kun mietit investointia !