BÜRKLE FORUM 25.-29.9 Saksassa by Delmac

Oletko investoimassa pintakäsittelyyn tai pinnoitukseen? Jos niin tiedäthän, että Robert BÜRKLE Gmbh valmistaa ensiluokkaiset leveät ruiskuautomaattit, telakoneet, kuivaimet, tasopinnoituslinjat, kalvopinnoituslinjat muoto-oville ja puristinlinjat isoon teollisuuteen. Jos ne ovat ajatuksissasi niin Burkle Forum – tapahtumassa 25.-29.9 tehtaalla Saksassa pääset näkemään tehtaan Tech Centerissä mm. kolme ROBUSTeco ruiskuautomaattia, telalinjan vesi- ja UV-aineille, telaliimoittimet, PUR pinnoituslinjan, BRF kalvopinnoituslinjan kalusteoville sekä ison läpisyöttöpuristinlinjan. Soita niin sovitellaan matkaohjelmat tehtaalle ja laitetaan pintakäsittelyinvestoinnit kuntoon !

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lataa [463.03 KB]