Yhtiömme on mukana lahtelaisessa urheilussa – ole sinäkin!

Yhtiömme toimittaa laadukkaat puuntyöstökoneet ja -linjat teollisuuden käyttöön. Olemme pieneltä osaltamme myös edistämässä lahtelaista urheilua ja tuemme LAHTI BASKETBALL-, PELICANS- ja LASB-joukkueita kauden kamppailuissa. Päätimmekin laittaa lippuja jakoon. Jaamme LAHTI BASKETBALL-kausikorttipaketit ja PELICANS-erikoisliput, jos yhtiömme fb-sivu saa yli 300 seuraajaa.

Jos puuntyöstökoneet ja/tai urheilu kiinnostaa ota yhtiömme FB-sivut seurantaan ja kommentoi/tägää ystäväsi postaukseen. Voit myös jakaa päivitystä. Arvomme palkinnot sivujemme seuraajien kesken. Arvonta päättyy 6.10 kun koripallon sarjakausi käynnistyy.

https://www.facebook.com/delmac.fi/

#supportyourlocal #lahti #lahest #lahtibasketball #pelicans #lasb #delmac #bydelmac #urheilu #puuntyöstökoneet