FINNBUILD-messuilla kannattaa käydä – mekin olemme mukana!

Helsingissä ensi viikolla 10.10 alkaa isot rakennusteollisuutta esittelevät FINNBUILD – rakennusmessut. Suosittelemme tutustumaan 10.10-12.10.2018 järjestettävillä FINNBUILD-messuilla Puutuoteteollisuuden osastoihin ja esittelyihin. Sanonta ”Suomi elää puusta” on yhä ajankohtainen ja joka päivä metsää kasvaa Suomessa enemmän kuin sitä kaadetaan. Metsä on meidän ”Vihreä Kulta” ja se tuo meille vientituloja ja luo nuorisolle työpaikkoja myös tulevina vuosikymmeninä.

Yhtiömme on mukana messuilla 12.10. Jos haluat tavata meidät ja keskustella ajankohtaisista puuntyöstökoneisiin ja teknologiaan liittyvistä asioista – soita ihmeessä p. 0500 354150 ja sovitaan tapaaminen.

#finnbuild #finnbuild2018 #helsinki #messut #rakentaminen #puutuoteteollisuus #puuteollisuus #puu #wood #bydelmac