At your service – palvelemme myös vuoden viimeisinä arkipäivinä !

Yhtiömme toimita perustuu osaltaan nopeaan ja täsmälliseen asiakaspalveluun. Tavoitat siksi meidät myös vuoden viimeisinä arkipäivinä ja jos näyttää siltä, että olisi tilinpäätösostosten aika pystymme järjestelemään toimitukset ja laskutukset halunne mukaan. Varastoillamme on useita koneita, teriä ja hiomatarvikkeita pikatoimitukseen – kerro vain tarpeesi niin järjestellään!

Kulunut vuosi on ollut yhtiölle kasvun vuosi. Olemme saavuttaneet hyvän markkina-aseman puuteollisuuden työstökonetoimittajana ja olemme saaneet ilon toimittaa tuotteitamme jo yli 100 asiakkaallemme Suomeen, Viroon, Latviaan, Puolaan, Saksaan ja Italiaan. Vuosi 2019 alkaa myös myönteisissä merkeissä. Tilauskantamme on hyvä ja päivittäin saamme uusia tarjouskyselyitä työstökoneista. Vuosi tuo mukanaan myös muutamia merkittäviä uusia yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistavat entistä paremmin isotkin laite- ja linjatoimitukset.

Rauhallista Joulua ja onnellista Uutta Vuotta 2019 !

#hyvääjoulua #merrychristmas #froheweinachten ”buonnatale #feliznavidad #bydelmac #atyourservice