MAYER levynpaloittelusahoja valmistetaan yli 200 vuodessa!

Otto Mayer Mashienfabrik Gmbh on perinteikäs saksalaisen MAYERSAWS – levynpaloittelusahojen valmistaja. Tehdas saavutti 2018 vuonna tuotantoennätyksen ja he valmistivat yli 200 paloittelusahaa puu-, muovi- ja alumiinilevyjen paloitteluun. Tehtaan tuotteet on tehty kestämään ja sahaamaan mittatarkkoja levyjä myös vuosien käytön jälkeen. Ensimmäiset Mayer sahat tulivat Suomeen 80-luvun lopussa Pohjanmaalle ja yhtiömme henkilöstöä oli jo silloin mukana sahojen käyttöönotossa. Jos mietit erilaisten levyn paloittelua tehokkaasti, mittatarkasti ja nopeasti on meidän tarjoamat sahavaihtoehdot kenties markkinoiden parhaimmat. Monipuoliset levynpaloitteluun valmistut palkkisahat, seinäsahat, katkaisusahat tai perinteiset tarkistuspyörösahat saat meiltä nopeasti ja edullisesti. Ota yhteyttä kun investoit ! #mayer #mayersaws #ottomayer #levysaha #palkkisaha #delmac #bydelmac

https://www.mayersaws.com/en