PAUL, DIMTER, GRECON, WEINIG, KALLESOE, FRIULMAC, DANLIST, GIARDINA, BIESSE, HOMAG – myös by Delmac!

Yhtiömme tuotevalikoima on laaja sisältäen käytännössä kaikki koneen puuteollisuuden tarpeisiin. Myös laitteita kierrätykseen, pakkaukseen, alumiinin ja muovin työstön toimitamme tunnetuilta kumppaneiltamme. Nyt meillä tarjolla vaihtokoneissa laaja valikoima monille tuttuja merkkejä. WEINIG höyläkoneita UNIMAT ja HYDROMAT on useita, PAUL ja DIMTER optimointikatkaisu- ja sormijatkoslinjat ovat myös nyt vapaana tehokkaaseen katkaisuun ja sormijatkokseen. Jos haet CLT, palkki- tai liimalevypuristinlinja on meillä vapaana täydellinen KALLESOE liimauslinja 4000 x 1300 mm puristimella liimaus- ja pinontalaitteineen. FRIULMAC ja DANLIST ovat todella tehokkaita kaksipuolisia tapitus/porakoneita, joilla syntyy komponentteja 800-900 kpl/tunnissa. GIARDINA ruiskumaalauslinjalla voit käsitellä kalusteovet, väliovet, ulko-ovet, huonekalut tai muut puutuotteet laadukkaaksi ja pinnauskuivaksi. BIESSE AKRON 1400 reunalistoituskoneemme on vm 2016 ja HOLZMA levynpaloittelusaha + BARGSTED varasto on vm 2010 ja ne ovat käytännössä uutta vastaavat koneet – ja edullisesti by Delmac! #delmac #bydelmac #lahti #puuntyöstökoneet #puukone #woodworkingmachines #woodworking