PAUL laittaa sahat laulamaan 2.-3.5.2019 !

Kumppanimme PAUL Maschinenfabik laitaa sahat laulamaan OPEN HOUSE tapahtumassa heidän tehtaallaan Saksassa. 2.-3.5.2019 on nähtävillä koeajoissa mm. täysautomaatinen optimoiva PAUL katkaisu- ja moniteräsahalinja sekä erittäin tehokas PAUL optimoitikatkaisulinja, jossa linjassa puutavaran geometrinen skannaus, laitteluasema, höyläys, PAUL WOOD skanneri, kosteudenmittaus, PAUL RAPID – suurtehokatkaisusaha, mustesuihkumerkkaus ja viisi automaattista pinontalaitetta. Ajossa on myös C11, C14, SLIMLINE optimiontikatkaisusahat ja Q, M34G moniterähalkaisusahat.

Jos olet investoimassa tehokkaaseen katkaisu- tai halkaisulinjastoon kannattaa lähteä PAULin tehtaalle Dûrmentingeniin.

Ota yhteyttä Jukka Pelkonen p. 0500354150

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lataa [2.20 MB]