Puurakennusteollisuuteen uusia tuulia by Delmac!

Puurakentaminen kasvaa hyvää vauhtia myös Suomessa. Puukerrostalot, koulut ja päiväkodit perinteisten talojen ohella ovat lisänneet suosioita ja niiden valmistamiseen yhtiömme tuotevalikoimassa on myös tarjolla useita erinomaisia ratkaisuja. Toimitamme mm. joustavat CNC-koneistuskeskukset CLT/LVL, hirsi, liimapuu, katto- ja kuljetusvälineteollisuuteen, joilla liimapuu voidaan koneistaa 5- ja 6-akselisin työstöpäin. Ennen koneistusta tuotteiden työvaiheet voivat olla katkaisu, sormijatkaminen, höyläys, liimaus ja kaikkiin työvaiheisiin saat meiltä hyvät ja toimivat ratkaisut. Puolivalmiin tuotteen jatkotyöstöt voivat olla mm. hionta ja palosuojaus/pintakäsittely ja myös niihin yhtiömme kumppaneilta löytyy hyvät ratkaisut. Kokemuksemme työstökoneiden toimituksesta on niin kattava, että myös vaikeatkin haasteet puurakentamisen parissa ovat meille mieluisia ja palvelemme myös puurakentamisen teollisuuden tarpeissa mielellämme – niin pienissä kuin suurissakin. Ota yhteyttä p. 0500354150 / jukka.pelkonen@delmac.fi

http://www.cmmacchine.com/it/index.html