Kiitos asiakkaillemme LIGNA messutapaamisista!

Hannoverin LIGNA puuntyöstökonemessut olivat tällä kertaa erinomaiset. Tehokkaita ja joustavia tuotantokoneita ja -linjoja oli osastoilla esillä todella runsaasti ja kaikki messuvieraat saivat varmasti hyvän kattauksen tämän hetkisistä konetrendeistä. Useat keskustelut suomalaisten asiakkaiden kanssa erilaisista investoinneista olivat positiivisia. Kiinostusta herättivät mm. ison CNC-työstökeskukset rakennustuoteteollisuuteen, LOHMEYER levykalustekoneet joustavaan kalustetuotantoon BATCH SIZE 1 – linjoineen, CM Macchinen höylä- ja sormikatkoskoneet massivipuutuotteille, PAUL Maschinenbaun tehokkaat moniterä- ja katkaisulinjat, KUNDIG leveänauhahiomakoneet ja erinomaiset OMGA – optimointikatkaisulinjat. Tilauksia messuilla saimme myös mukavasti mm. levynpaloittelusahasta, katkaisusahalinjasta sekä erikoisliimoittimesta. Kesän ajan palvelemme asiakkaitamme normaalisti. Ota yhteyttä p. 0500354150 niin kartoitetaan yhdessä järkevät laitteet tuotantonne tehostamiseen.

LIGNA messuilla LOHMEYER WOOD IQ omistaja Peter Lohmeyer ja DELMAC OYn Jukka Pelkonen olivat tyytyväisiä messujen antiin.

#ligna19 #ligna #hannover #lohmeyer #delmac #bydelmac