Kiitos kesälle! Tervetuloa elokuun lämpöiset illat ja PUUMESSUT 2019!

Kesä on ollut yhtiöllämme aktiivinen. Useat asiakkaat ovat tehneet hankintoja heinäkuunkin aikana ja olemme saaneet kiitosta palvelustamme myös kesän aikana. Nyt on aika käynnistää taas teollisuuden työstökoneet ja miettiä mahdollisia tarpeita tuleviin tuotannon haastesiin. Yksi merkittävä tapahtuma syksyn aikana on PUUMESSUT 2019 messut Jyväskylässä. Yhtiömme on mukana messuilla ja nyt kannattaa 4.-6.9.2019 irrottaa päivä tehtaan tuotannosta ja tulla messuille. Meillä osastollamme on mm. erittäin mielenkiintoinen koneuutuus, jota kannattaa tulla katsomaan. Laite on sellainen, jota käytännössä melkein kaikki puuteollisuuyritykset tarvitsevat. Kerromme siitä lisää vielä ennen messuja.

Sisäänpääsy PUUMESSUT 2019 tapahtumaan onnistuu parhaiten rekisteröitymällä ennakkoon TÄSTÄ

Rekistöroidy oheisesta linkistä DELMAC OY kutsukoodilla KFFGVK

Ollaan yhteydessä ja nähdään viimeistään Jyväskylässä!