No nyt löytyy WEINIG, PINOMATIC, PAUL, WADKIN, HARKO koneita uuteen kotiin by Delmac!

No nyt! Tehokkaat työstökoneet nyt vapaana. Meillä tarjolla 2 kpl WEINIG Hydromat 22 10-kutterisia höyläkoneita ja niissä PINOMATIC syöttö- ja vastaanottolaitteet, PAUL 11 MLK optimointikatkaisulinja, jossa HARKO nipun purku/kaatolaite/kiramo/rimanpoisto ja syöttö sahaan (tai tarvittaessa höylälinjaan), 2 kpl WADKIN GA  ja GC höyliä (toinen 300 mm leveä 4-karainen ja toinen 8-karainen). Kaikissa höylissä karajärjestys erinomainen huippulaatua valmistamaan. Myös useita PINOMATIC pinontalaitteita ja Nipunpurkulaite (sillä sormijatketut aihiot irroitetaan nipusta, jotta kappaleet voidaan syöttää automaattilinjaan). Myös HARKO liimalevypuristin HF tarjolla. Näin hyväkuntoisia suoraan ajosta vapautuvia vaihtokoneita harvoin tarjolla. Jos tiedät tarvitsijan tai kiinnostuneen niin vinkaa ja pyydä pikaista viestiä. Koneet käyvät sahalle, höyläämöön, aihiotehtaaseen, ikkuna/ovitehtaaseen, pakkaustuotantoon jne.

Tässä linkki kuviin !

Ota yhteyttä p. 0500354150 tai jukka.pelkonen@delmac.fi

#puuntyöstö #puukone #weinig #wadkin #paul #pinomatic #harko #woodworking #woodworkingmachines #suomi #lahti #saajakaa #saha #höyläämö #yrittäjät