Iso kiitos messuvieraillemme PUUMESSUT2019 tapahtumassa!

Puumessut 2019 Jyväskylässä oli yhtiömme ensiesiintyminen kotimaisilla messuilla. Olimme erittäin iloisia kun kävitte osastollamme kuulemassa viimeiset uutiset puuntyöstökonemaailmasta ja työstökoneista. LOHMEYER FKS 355 CNC-ohjattu tarkistussaha herätti parhaiten kiinnostusta ja saimme iloksemme myös messujen uutuuskilpailusta hienon plagaatin. LOHMEYER FKS 355 pyörösahassa on erinomaisia uusia teknisiä ominaisuuksia, joita ei muista tarkistussahoista vielä löydy. Kone myytiin messuilla Pohjanmaalle laadukkaiden purjeveneiden valmistajalle – kiitos asiakkallemme. Saimme myös mukavat tilaukset mm. VENETA pölynpoistosuodattimesta, isosta AMIS ZERMA murskausasemasta, SARMAX strukturointiharjakoneesta, pienestä MAGGI katkaisulinjasta sekä useita STARK Tooling terätilauksia. Teriä toimitimme myös suoraan osastolta. Kiitos kaikille tilaajille ja tarjouspyynnön jättäneille. AES GROUP tehtaan myyntijohtaja oli myös osastollamme auttamassa asiakaspalvelua. AES GROUP valmistaa monipuoliset CNC-työstökeskukset ja isot levynpaloittelusahat – niistä kuullaan vielä ja paljon – erinomaiseen laatu- ja hintatasoon.

HABITARE messuilla kävimme tutustumassa uusimpiin trendeihin ja ilo oli nähdä useiden asiakkaidemme osastoilla kiireisiä esittelijöitä työssään. Tarjouspyyntöjä saimme messupäivänä useita eli työmme jatkuu.

#kiitos #puumessut2019 #habitare #lohmeyer #aesgroup