AES GROUP – jo 30 vuotta laadukkaita CNC-työstökoneita ja levynpaloittelusahoja!

Uusi yhteistyökumppanimme AES GROUP on erittäin merkittävä työstökonevalmistaja Istanbulista. Tehdas on valmistanut yli 30 vuotta laadukkaita CNC-työstökeskuksia jyrsintään, porauksiin, nestausiin. Toinen tehtaan päätuotteista on automaattiset levynpaloittelusahat Koneet valmistetaan tehokkaassa ISO-standardien mukaisesti toimivassa tehtaassa ja koneissa käytetään laadukkaita ja tunnettuja komponentteja. AES GROUP koneiden ominaisuudet ovat erittäin kilpailukykyiset verrattuna muihin alan valmistajiin. CNC-koneiden työstöyksiköt on varustettu samoin työstökaroin, johtein ja servo-ohjaimin kuin valtamerkit. 5-akseliset työstökeskukset pystyvät 3-akselisten ohella valmistamaan erilaiset kalusteosat, ovi- ja ikkunateollisuuden tuotteet, huonekalut, keittiökomponentit ja muutkin puuosat nopeasti ja tarkasti. Nestaavat työstökoneet voidaan varustaa automaattisyöttölaittein ja purkukuljettimin. CNC-porakoneet voidaan varustaa myös jyrsinyksiköin ja isot levynpaloittelusahat (4 eri kokoluokkaa) voidaan varustaa vaikka tehokkain nostopöydin. Kaikki AES GROUP koneet tehtaan osaavat teknikot asentavat ja kouluttavat käyttöön ja huoltopalvelu pelaa.

https://www.aesgroup.com.tr/