Suomen Yrittäjät ostapieneltä by Delmac #ostapieneltä

Koko maailma kärsii nyt vakavasta viruksesta ja talouselämä on sen johdosta ajatunut hankaluuksiin. Sen takia nyt jos koskaan kannattaa suorittaa investoinnit ja hankeet pieniltä yrityksiltä. Meidän alalla isot yritykset ovat vuosikymmeniä alalla toimineena keränneet isoja ”takametsiä” ja he pystyvät sopeuttamaan toimiaan helposti kulloiseenkin tilanteeseen mutta useat pienyritykset eivät siihen pysty. Delmac Oy on pienyritys työntekijöiden määrän mukaan mutta liikevaihtomme jo useiden satojen työstökone- ja tuotanton tarviketoimitusten takia on kohtuullisen suuri. Meillä tilauksia on tullut sisäään päivittäin ja meille kukin tilauksenne ja kyselynne on tärkeä. Hoidamme pienet varaosa, terä ja tarviketoimitukset yhtä huolellisesti kuin isot konetilauksetkin. Huolehdimme omalta osaltamme, että tuotannon pyörät pyörivät ja suomalainen teollisuus pystyy hyvin kilpailemaan omissa vaativissa haasteissaan.

Me pyrimme aina käyttämään palvelevia, osaavia ja edullisia toimijoita – usein ne ovat pieniä, joutavia ja osaavia yrittäjävetoisia yrityksiä. Suosittelemme käyttämään pienten yritysten palveluita, kuten Suomen Yrittäjätkin sanoo #ostapieneltä.

#ostapieneltä #yrittäjät #suomenyrittäjät #suomi #delmac #bydelmac #lahti