EFSEN UV BARx1 desinfiointilaitteisto COVID 19 viruksia vastaan by Delmac

Maailma on sekaisin korona virusepidemiasta ja moni miettii hygieeniaa ja terveyttä enemmän kuin koskaan. Me toimitamme EFSEN UV-säteilijöitä ja erilaisia analyysi- ja mittalaitteita pintakäsittelyyn sekä terveydenhoitolaitoksiin. EFSEN UV BAR x 1 on kätevä siireltävä desinfiointilaite, jossa UV-valon avulla saadaan erilaista pinnoista bakteerit ja virukset – myös mahdolliset korona virukset – katoamaan. Laitteella voit desinfioida mm. toimistoissa, kaupoissa, laitoksissa ja tehtaissa kaikki kosketeltavat pinnat nopeasti ja tehokkaasti.

EFSEN UV BARx1 desinfiointilaitteella voit pitää virusepidemian jälkeenkin bakteerit loitolla. EFSEN UV-laitteistot Suomessa saat meiltä by Delmac!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=6IdGdjZJJLI&feature=emb_logo

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lataa [637.91 KB]