Murskaimet käyneet erityisen hyvin kaupaksi by Delmac

Viime aikoina olemme toimittaneet useita erilaisia murskaimia puuteollisuuden jätteiden murskaukseen. AMIS ZERMA iso murskausasema meni eräälle Suomen johtavalla korkeapainelaminaatin ja vanerin jalostajalle, jossa trukki syöttää koneen isoon syöttösuppiloon kipperiltä tuotannon jätepalat ja iso ZWS 850 murskain murskaa ne sopivaan kokoon tehtaan omaa polttoa varten. Murskaimelta tuotos viedään kolakuljettimien ja hihnakuljettimen avulla n. 10 m matka asiakkaan siiloon. Vastaava murskausasema AMIS ZERMA ZWS 1700 on juuri nyt tehtaalla Hoffenheimissa vapaana seuraavalla asiakkaalle. AMIS ZERMA tehtaalle meni viime viikolla seuraava tilaus laadukkaista laitteistoista Suomeen. Jos tehtaalla oleva tehomurskaussolu kiinnostaa niin siinä on

ZWS 1700 murskain, 1700 mm roottorilla, 75 kW moottorilla, 41+6 terällä, syöttö- ja purkukuljettimella ja edullisesti by Delmac

www.amis.de

Keittiökalustetehtaalle Keski-Suomeen toimitimme juuri ennen Pääsiäistä kätevän ROBUST SD 45 murskaimen kalustejätteiden murskaukseen. ROBUST SD 45 on pienikokoinen 11 kW moottorilla (saatavilla myös 15 kW) varustettu laite, joka soveltuu pienten laitosten tarpeisiin. Monilla laitoksilla ei oli isoa sähköliittymää ja niihin erityisesti SD 45 on erinomainen laite, koska se ei vaadi liikaa tehoja.

Kun mietit investointia kierrätykseen, murskaukseen, briketöintiin – muista silloinkin meitä – kokemusta ja osaamista löytyy!

www.robust.si