Haluatko mukaan SERVICE PARTNER verkostoomme?

Yhtiömme toiminta on laajentunut entisestään työstökonekaupan käydessä viime kuukausina todella mukavasti. Toimintamme laajentuessa haemmekin kumppaneita SERVICE PARTNER verkostoomme. Useat koneemme toimitamme asennettuna ja hoidamme myös niiden tarvittavat huollot. Yhä useampi asiakkaamme on ilmaissut kasvavaa huoltotarvetta myös heidän nykyisiin tuotantokoneisiin ja haemme nyt lisää partnereita huoltoverkostoomme. Ideaali partnerimme on henkilö tai yhtiö, joka pystyy hoitamaan puuntyöstökoneiden asennuksia, huoltoja ja korjauksia itsenäisesti.

Jos sinulla on osaamista mekaniikasta, ohjaus- ja sähkötekniikasta ja mielellään myös CNC-tekniikasta ja haluat laajentaa toimintaasi puuteollisuuden parissa niin ota yhteyttä. Haemme itsenäisiä partnereita, joille pystymme tarjoamaan mukavia työtehtäviä meidän asiakasprojekteissa aina tarvittaessa.
Ota yhteyttä, jos kumppanuus kiinnostaa!

Delmac Oy
Jukka Pelkonen
p. 0500354150
jukka.pelkonen@delmac.fi