Konekauppa nyt vilkasta – ISO kiitos asiakkaillemme!

Konekauppa on kesälomien jälkeen käynyt todella vilkkaana. Useat asiakkaat ovat kääntyneet puoleemme ja olemme saaneet merkittäviä tilauksia erilaisista työstökoneista. Tilauskannassamme on mm. useita OZ MACHINE CNC-ohjattuja alumiinisahoja, iso DE STEFANI profillihiomakone, kolmeyksikköinen UNITEK EXCEL 1300 leveänauhahiomakone, LOHMEYER CNC-ohjattu tarkistussaha FKS 355 (yksi yhtiömme suosikkituotteista), FIN-DIEMME liimoittimia (useita), VENETA IMPIANTI purunpoistojärjestelmä MOBIL PJ putkistoineen, SOCOMEC peruskoneita sekä useita tilauksia STARK TOOLING työstöteristä ja AWUKO hiomanauhoista.

Käytettyjä koneita olemme myyneet elokuussa ennätysmäärän ja vientiin olemme toimittaneet mm. KUPFERMÜHLE, WEINIG ja SCM höyläkoneet ja INTOREX automaattisorvilinjan. Kesällä toimittimme myös kahdelle huonekalutehtaalle Suomeen isot ja tehokkaat HEIAN CNC-työstökeskukset sekä niiden yhteyteen 4 kpl KUKA teollisuusrobotteja.

Iso kiitos ja kumarrus asiakkaillemme tilauksista. Meillä on aina tavoitteena suomalaisen teollisuuden etu ja kilpailukyky. Pyrimme tekemään aina parhaamme pitämään teollisuuden pyörät pyörimässä ja teollisen työn elinvoimaisuuden Suomessa – omalla pienellä osallamme.

Hyvää alkanutta syksyä !

Delmac Oy

Jukka Pelkonen

p. 0500354150