SERVICE PARTNER by Delmac verkosto nyt palveluksessanne

Yhtiömme on kasvanut viimeisen kolmen vuoden aikana merkittävästi ja olemme toimittaneet sadoille asiakkaille laadukkaista työstökoneita ja ratkaisuja puun- ja alumiinintyöstöön. Päätimme laajentaa toimintaamme myös työstökoneiden huoltopalveluihin. SERVICE PARNER by Delmac verkosto on nyt laajentunut koko Suomen aluelle. Pystymme järjestämään asennus- ja huoltopalveluita työstökoneille Teitä lähellä olevista toimipisteistä. Meiltä löytyy osaavat huoltoteknikot meidän omiin työstökoneisiin sekä heiltä löytyy ammattitaitoa myös muihin konemerkkeihin.

SERVICE PARTNER by Delmac verkoston toimipisteitä on Lahdessa, Turussa, Jurvassa, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa, Joensuussa ja Evijärvellä. Useat isommat koneet ja linjat toimitamme asennettuna ja käyttöönotettuna tehtaiden omien huoltoteknikoiden toimesta. Pienemmät yksittäiskoneet ja VENETA IMPIANTI purunpoistojärjestelmät hoidamme asennettuna suomalaisten teknikoiden toimesta.

SERVICE palveluumme kuuluu myös varaosien ja tuotannon tarvikkeiden toimitus. Toimitamme vuosittain mittavan määrän erilaisia varaosia todella moniin -Teillä kenties nyt oleviin konemerkkeihin – sekä erilaisia tarvikkeita kuten mm. terät, hiomatarvikeet, suodattimet, puruimurit, purunpoistoputkistot, IR- ja UV-lamput, liimat ja liimauslangat, Si Tec turvalaitteet, jyrsin/pora/sahayksiköt ja CNC-koneiden työstökarat. Kun sinulla tarpeita niistä niin laita viestiä tulemaan niin katsotaan miten voimme sinua auttaa.

Pidetään työstökoneesi käynnissä !

Yhteistyöterveisin

Jukka Pelkonen

p. 0500354150

jukka.pelkonen@delmac.fi

DELMAC OY – puuteollisuuden palvelutalo

 

#service #partner #servicepartner #huolto #verkosto #bydelmac #delmac #puu #muovi #alumiini #pakkaus #kierrätys #purunpoisto