Kiitos vuosi 2020 – nyt suunta kohti parempaa!

Kiitos asiakkaillemme, kumppaneillemme ja matkassamme mukana oleville vuodesta 2020. Vuosi oli meille ulkoisista toimintaa haittaavista tekijöistä huolimatta erittäin hyvä. Saimme ilon ja kunnian olla yhä useamman suomalaisen puun- ja  alumiininjalostajan kumppani ja tavarantoimittaja.

Vuoden kohokohtia olivat mm. pärjääminen Kasvu Open – tapahtumassa, Service Partner – verkoston valmistuminen sekä tietysti lukuisat tilaukset. Meille olivat mieluisia niin isot kuin pienetkin tilaukset. Pienistä kaupoista terä- ja hiomatarvikeosastomme saavutti mukavan kasvun ja saimme lisää vakioasiakkaita tuotannon kulutustavarapuolelle. Isommista kaupoista kenties hienoin oli saada tilaus isosta automaattisesta OMC Machinery puristinlinjasta Suomen johtavalta massivipuun jalostajalta. Mukavaa oli myös toimitaa yhä useampia LOHMEYER CNC-työstökeskuksia sekä tarkistussahoja ympäri Suomea. Osallistuimme vuoden lopulla ensi kertaa julkishallinnon kilpailutuksiin ja saimme iloksemme kaikista tarjotuista laitteistoista tilaukset. Sekin omalta osaltaan osoittaa yhtiömme kyvyn edistää suomalaisen teollisuuden toimintakykyä. Vuoden lopulla toimitetut pintakäsittelylinjan koneet Puolaan ja viilunvalmistuslaitteet Bosniaan värittivät omalta osaltaan vaiherikkaan vuoden tapahtumia.

Tulevalle vuodelle tilauskantamme on erinomainen. Tilauskanta on selkeästi parempi kuin 12 kk sitten ja sen ansiosta kasvumme tulee varmasti jatkumaan yhtä positiivisena kuin mitä se on ollut vuoden 2020 aikana. Ottakaa meihin yhteys kuin mietitte koneinvestointia. Uskomme edelleen, että tulette yllättymään positiivisesti meidän toimintatavoista laadukkaiden tuotantovälineiden kauppiaana.

Hyvää ja menestyksellistä Uutta Vuotta 2021- pysytään terveinä!

T.

Jukka Pelkonen

Yrittäjä

Delmac Oy

 

#delmac #bydelmac #puuntyöstö #puu #alumiini #vuosi2020 #vuosi2021 #woodworking