Puumies ja Puuviesti – puuteollisuuden ammattilehdet

Posti toi viime viikolla uusimmat painokset puuteollisuuden ammattilehdistä. Puumies ja Puuviesti sisälsivät molemmat mielenkiintoisia artikkeleita puuteollisuuden toimijoista ja yhtiömme Delmac Oy oli molemmissa lehdissä mukana. Me näemme tärkeänä että puuteollisuudella on hyvät sanansaattajat – osaavat ammattilehdet. Lehdistön kautta tieto leviää hyvin puuteollisuuteen sekä alan sidosryhmiin. Tietämystä alasta ei koskaa ole liikaa. Ammattilehdistöä seuraamalla kiinnostuneet oppivat lisää ja pystyvät kasvattamaan omaan tietotaitoaan. Alan ammattilehtiä Suomessa ovat Puumies ja Puuviesti. Niiden ohella suosittelemme maailmalta löytyvistä ammattilehdistä XYLON – Wood Experiece, HOB – Holzbearbeitung ja Trä & Teknik – julkaisuja.

Myös liittymällä postituslistallemme saatte ajantasalla olevaa tietoa työstökoneiden maailmasta.

Tässä linkki Puuviesti lehteen 

Tässä linkki Puumies lehteen 

#puuviesti #puumies #xylon #hob #traockteknik #delmac #bydelmac