UNITEK hiomakoneet ja AWUKO hiomanauhat – menestys Suomessa !

On aikoja jolloin määrätynlaiset työstökoneet menevät hyvin tai huonosti kaupaksi. Muutama vuosi sitten hiomakoneiden ja pintakäsittelylaitteiden menekki oli minimaalista koska erilaiset pinnoitteet tulivat markkinoille. Nyt viime vuoden aikana on taas kysyntä niiden suhteen on kasvanut merkittävästi. Yhtiömme tuotteista mm. UNITEK leveänauhahiomakoneet, DESTEFANI ja QUICKWOOD profiilihiomakoneet sekä AWUKO, ALPHABRUSH, FLADDER, STRUKTUR – hiomatarvikkeet ovat olleet erittäin kysyttyjä. Italialaisista Pesarossa olevan UNITEK hiomakonetehtaan koneista löytyy järkevät leveänauhahiomakoneet massivipuun sekä erilaisten viilu/MDF tuotteiden hiontaan sekä maalin/lakan välihiontaan. Koneista löytyy 1350 mm työleveyden lisäksi myös 1150, 950 ja 650 mm leveydellä olevat hiomakoneet. Olemme toimittaneet useita UNITEK koneita mm. ovitehtaille, porrasvalmistalle sekä erikoiskalustetuotantoon viimeisen vuoden aikana.

Meidän tuoteperhe puun ja myös metallien hiontaan on muutenkin erinomainen. Saat meiltä myös laikka- ja nauhahiomakoneet, metalli- ja alumiinihiomakoneet sekä harjahiomakoneet erilaisin hiontatyökaluin. VENETA IMPIANTI hiontapöydät parantavat myös työtilan olosuhteita kun pöytä imee käsihionnassa irtopölyt ja puhdistaa ilman. Tarvikeistamme AWUKO hiomanauhatehdas on isoin saksalainen nauhatoimittaja ja heidän valikoimasta löytyy laadukkaat nauhat ja laikat. Harjahiontaan löytyy puolestaan ALPHABRUHS, FLADDER ja STRUKTUR-hiomaperheistä oikea tuote vaikka listojen välihiontaan, lattian strukturointiin, karmien puuhiontaan ….

Olen myynyt ja toimittanut Suomeen satoja erilaisia hiomakoneita aina parkettitehtaan ja kalusteovitehtaan isoista hiomalinjoista aina pieneen laikkahiomakoneeseen, kertoo yhtömme vetäjä Jukka Pelkonen. Saat meiltä hionnan ja pintakäsittelyn lisäksy koneet kaikkiin työstökonetarpeisiin – ota yhteyttä niin kerromme miten sinunkin tuotannon pulmakohdat ratkaistaan !

Lisätiedot

Jukka Pelkonen

p. 0500354150

jukka.pelkonen@delmac.fi

www.delmac.fi

VENETA hiontapöytä AIRBENCH