Kiitos Kauppalehti

Saimme mukavan viestin Kauppalehdestä ja yhtiömme Delmac Oy on jo kolmantena vuotena peräkkäin saanut heitä Kauppalehden Menestyjät – luokituksen. Heidän viesti meille oli ”Onnittelut sijoittumisesta 2019-2021 Suomen menestyneimpien yritysten joukkoon!”.

Noin 3% suomalaisista osakeyhtiöistä kuuluu Kauppalehden Kestomenestyjiin 2019-2021 ja iloksemme saimme huomata myös yhtiömme olevan heidän kriteereiden mukaan parhaaksi luokiteltu (85/100)  puuntystökoneiden maahantuoja Suomessa.

Iso kiitos asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja sidosryhmille. Jatkamme työtämme Suomen puuteollisuuden tuotannon kehittämiseksi ja pyrimme mahdollistamaan parhaat mahdolliset edellytykset meidän asiakkaille menestyä omassa liiketoiminnassaan.

Kiitos !

#kauppalehti #menestyjät #kestomenestyjät #delmac #bydelmac