PUUMESSUT 8.-10.9.2021 JYVÄSKYLÄSSÄ – tavataan siellä by Delmac

Puuteollisuuden ytimessä on ollut Jyväskylän PUUMESSUT jo 30 vuotta. Alan merkittävin tapahtuma kokoaa toimialan yritykset ja ammattilaiset taas Jyväskylään 8.-10.9.2021 – tule sinäkin mukaan!

Delmac Oy on mukana messuilla esitellen laadukkaat tuotteet puuntyöstöön. Mukana menossa ovat mm. AES GROUP, LOHMEYER, SALVAMAC, VENETA IMPIANTI, MAGGI, CANMAKSAN-KRAF ja STARK TOOLING. Messuilla esitelemme uudistuneen konseptinen työstökoneiden kätevään rahoitukseen jonka avulla investoinnit on helppo toteuttaa sekä tehokkaan ja nopean palvelukokonaisuutemme. Yhtiömme ensiesiintyminen 2019 messuilla oli todella hyvä ja odotamme 2021 tapahtumasta vastaavaa menestystä kertoo yrityksemme vetäjä Jukka Pelkonen.

Tule osastollemme B-230 – palvelemme Teitä mielellämme!

Tilaa omat ilmaiset PUU 21 – messuliput meiltä. Laita yhteystietosi info@delmac.fi niin paluupostissa tulee pääsyliput

Nähdään Jyväskylässä!

PUU 21 – MESSUT 8.-10.9.2021