MESSUTARJOUKSET by Delmac

Harmillisesti PUUMESSUT 2021 peruttiin tällä kertaa mutta me olimme neuvotelleet muutamille tuotteillemme valmistajien kanssa MESSUHINNAT. Vaikka messuja ei nyt ole saimme pitää sovitut hinnat voimassa syyskuun 2021 tilauksille. Erikoishintoja kannattaa nyt hyödyntää ja niitä on tarjolla mm. AES GROUP CNC-porakoneille, LOHMEYER – tarkistussahoille, SALVAMAC – katkaisusahoille, VENETA IMPIANTI – purunpoisto- ja maalaamolaitteille, MAGGI porakoneille, sahoille ja syöttölaitteille sekä STARK TOOLING työstöterille. Rekisteröidy postituslistallemme niin syyskuussa kuuluu lisää.

Olimme myös lanseeraamassa messuilla innovatiivista rahoitusratkaisua työstökoneiden hankitaan. Sen avulla työstökoneiden hankinnan rahoitus helpottuu, nopeutuu ja yksinkertaistuu – ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Hyvää syksyä kaikille puuntyöstäjille – ollaan kuulolla!

#puumessut #messutarjous #puuntyöstökoneet #puukoneet #sahakauppa #bydelmac