Sahakaupassa erittäin vilkas syksy by Delmac

Viime viikkoina sahakauppa on käynyt todella mukavasti ja ensiluokkaisia sahoja saamme toimittaa ympäri Suomea. Tällä hetkellä tilauksessa on mm. AES GROUP ALPHA PS 5 levysaha nostopöydällä isolle huonekalutehtaalle ja toinen AES GROUP ALPHA PS 4 levysaha nostopöydälle kalustetehtaalle. LOHMEYER FKS 355 CNC-ohjattuja tarkistuspyörösahoja on menossa neljälle asiakkaalle. Tällä kertaa sahat toimitetaan Ouluun, Helsinkiin ja Forssaan. SALVAMAC Salvapush 2000 optimointisaha on kohta asennuksessa Pohjois-Suomessa sekä lokakuussa asennetaan
OZ MACHINE tehokas alumiinikatkaisusaha Tampereelle. Toki muitakin monia koneita on toimituksessa mutta sahat ovat yksi meidän suosikkeja.

Iso kiitos asiakkaillemme luottamuksesta – ilo saada palvella Teitä.

Jos sinä haluat sahaa tai muuta työstökonetta puun tai alumiinin työstöön niin ota ihmeessä yhteyttä. Tällä hetkellä pikatoimituksiin löytyy mm. uutta LOHMEYER tarkistussahaa, uutta SALVAMAC katkaisusahaa sekä 2 kpl käytettyjä ALTENDORF F 45 ELMO NC-ohjattuja tarkistussahoja. Me järjestämme myös tarvittaessa edulliset ja järkevät konerahoitukset kumpaneidemme kanssa.

#aesgroup #lohmeyer #salvamac #ozmachine #altendorf #sahakauppa #sahakauppias #sirkkelikauppa #suomi #puu #alumiini #puuntyöstö #puuntyöstökoneet #lahti #delmac #bydelmac #woodworking #woodworkingmachines