Terät ja hiomatarvikkeet kovaan ajoon!

Tiesitkö että meiltä saat laadukkaat ja edulliset työstöterät sekä hiomatarvikkeet moniin erilaisiin työstöihin. Kumppanimme valmistavat Italiassa ja Saksassa teollisuuskäyttöön tehdyt kestävät tuotteet helpottamaan tuotantoa. Menestystuotteitamme ovat mm. STARK TOOLING työstöterät – pyöröterät, jyrsinterät, poranterät, DIA-timanttiterät; AWUKO hiomanauhat; ALPHABRUSH, FLADDER, QUICKWOOD, DISCOTESISAL – hiomaharjat sekä strukturointiharjat. Kerro meille tarpeesi niin saat edullisen tarjouksen paluupostissa.

Tiesitkö että meiltä saat myös kestävät syöttömatot erilaisiin hiomakoneisiin. Jos sinulla on leveänauhahiomakone tai läpisyöttöinen listahiomakone niin räätälöidyt monikerroksiset UNITEK matot saadaan mittojen mukaan myös sinun koneeseen – edullisemmin jopa kuin konevalmistajilta.

Tiesitkö että toimitamme vuosittain kymmenille asiakkaille erilaisia työstökoneiden varaosia ja VENETA IMPIANTI purunpoiston komponentteja. Puruputket, mutkat, sulkupellit, puhaltimet, letkut ja muut yleiset komponentit pölynpoistoon ja/tai maalaamoon saat meiltä edullisina tehdastoimituksina suoraan tehtaallesi – laita tarvitsemasi tuotteet listana niin saat tarjouksen paluupostissa.
Kokeile meitä myös terissä, hiomatuotteissa ja tarvikkeissa – uskomme että se kannattaa!

#terät #hiomatarvikket #syöttömatot #varaosat #puuntyöstö #puuntyöstökoneet