BLACK FRIDAY puuntyöstökoneissa by Delmac

BLACK FRIDAY WEEK on taas täällä ja meillä on talo täysi tarjouksia hyvistä työstökoneista ja ratkaisuista helpottamaan puun- ja alumiinintyöstöjä. Nyt jos olet ostamassa purunpoistolaitteita, maalauskaappeja, tarkistuspyörösahoja, höyläkoneita, katkaisusahoja puulle tai alumiinille, porakoneita, liimuslaitteita, työstöteriä tai vaikka koko verstaan tai tehtaan konekantaa niin kannattaa olla meihin yhteydessä.

Kirjaudu sivuillamme postituslistalle niin saat meiltä ajoittain mielenkiintoisia infoja puuntyöstöstä ja työstökoneista. BLACK FRIDAY WEEK tarjoukset ovat voimassa vuoden 2021 tilauksille ja saat ne sähköpostiisi kirjautumalla postituslistalle tai laita viestiä niin laitetaan tarjoukset tulemaan.

Hyvää loppuvuotta kaikille puun- ja alumiinin työstäjille – annetaan koneiden laulaa …. !

#blackfriday #blackweed #blackfridayweek #lohmeyer #venetaimpianti #maggi #pizzi #salvamac #ozmachine #starktooling #supportyourlocal