Saimme vaihtokoneita ikkunatehtaalta

Saimme vaihdossa muutamat edulliset työstökoneet, jotka kaipaavat uutta kotia päästäkseen taas työstämään puuta. Tarjolla on mm. ALBERTI EDIT 3000 CN – CNC-työstökeskus (3000×800 mm, 7,5 kW jyrsin, ATC työkalunvaihtoautomatiikka 6 paikkainen, point-to-point-porausyksikkö), SICAR moniteräsaha MV-300, QUICKWOOD harjahiomakone CD 4-200, MAGGI monikarapora BS 23, ZIWO höylän syöttölaite CN-11, WACO oksaporakone, ELU kopiojyrsin, DRYFINN lauhdutinkuivauslaite (ollut n. 3 x 3 x 7 m2 kamarissa), HOLYTEC yleisteroituskone ja paljon muuta.

Toisaalta tarjolla on levykalusteiden valmistajalle HOMAG KAM reunalistoituskone LIGMATEC palautusautomatiikalla, MORBIDELLI AUTHOR CNC-työstökeskus, MORBIDELLI ZENITH poratapinlyöntiautomaatti ja paljon muuta.

Kun mietit investointia – ota yhteyttä!

#alberti #homag #morbidelli #cnc #työstökoneet