Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää Joulua

Vuosi 2021 on kohta päättymässä ja se jää historiaan monien tapahtumien vuotena.

Haluammekin esittää parhaat kiitokset asiakkaillemme, kumppaneillemme ja partnereillemme luottamuksesta. Erityiset kiitokset lukuisille toimittajillemme hyvästä yhteistyöstä yhteisen päämäärämme – tyytyväinen asiakas – saavuttamiseksi. Haasteita on matkalle tuonut raaka-aineiden ja komponenttien saatavuus sekä epidemian aiheuttaman tuotanto-ongelmat, jotka vielä näkyvät tulevan vuoden toiminnoissa.

Yhtiöllemme vuosi oli erinomainen. Saavutimme ennätyksellisen 2,3 M€ liikevaihdon kasvun ollessa n. 70 %. Iso kiitos asiakkaillemme, ilman Teitä se ei olisi ollut mahdollista.

Tilauskanta tulevalle vuodelle on myös erinomainen – parempi kuin koskaan – ja siitä on hyvä jatkaa nöyrän työn tekemisessä suomalaisen puuteollisuuden hyväksi.

Tuleva vuosi tuo muutamina mukavia asioita tekemisemme. Olemme saaneet mukaan matkaamme muutamia monille tuttuja konevalmistajia, joiden avulla voimme yhä laajemmin palvella teollisuutta laadukkain ratkaisun.

Nyt on heti aikaa nauttia talvesta ja ladata akkuja. Toivotamme sinulle ja läheisillesi oikein hyvää joulua ja menestystä sekä terveyttä vuodelle 2022.

Kunnioittaen

DELMAC OY

CEO, Jukka Pelkonen

www.delmac.fi

Puuta ja alumiinia työstävän teollisuuden palvelutalo

#puuntyöstö #puuntyöstökoneet #woodworking #woodworkingmachines #puu #alumiini #työstökoneet #pintakäsittelylaitteet #purunpoistolaitteet #pakkauskoneet #delmac #bydelmac #suomi #finland #lahti #atyourservice
#hyvääjoulua #merrychrismas #happynewyear #partnership