AES GROUP levykalustekoneet – menestys Suomessa!

Olemme toimittaneet kumppanimme AES GROUP työstökoneita viime aikoina hyvällä menestyksellä ympäri Suomea. AES GROUP valmistaa tehokkaassa ja modernissa tehtaassa Turkin Bursassa yli 200 henkilön voimin laadukkaita levynpaloittelusahoja, CNC-työstökeskuksia, nestauslinjoja sekä CNC-porakoneita. Koneet ovat tehty rungosta lähtien tarkan laatujärjestelmän mukaisesti ja koneiden komponentit (moottorit, johteet, servot, sähkö- ja paineilmakomponentit, ohjauslaitteet jne.) ovat täysin samoja kuin tunnetuimmissa saksalaisissa ja italialaisissa konemerkeissä. Koneiden tekniset ominaisuudet, laatu ja järkevä hintataso ovat tuoneet meille lukuisia tilauksia. Kolmen viime kuukauden aikana olemme toimittaneet mm. ALPHA PS 5 3200×3200 levysahan Suomen suurimmalle huonekalutehtaalle, ALPHA PS 4 3200×3200 levysahan yli 100 henkeä työllistävälle puusepäntehtaalle, GO CNC-porakoneen keittiötehtaalle Tallinnaan (jossa aikaisemmin toimitettu EXTREME CNC-nestauslinja) sekä SIRIUS CNC-porakoneen erikoiskalustetehtaalle Pohjanmaalle sekä Lahteen.

Jos sinä mietit investointia ota ihmeessä yhteys – olemme varmoja, että saat meiltä erittäin kiinnostavan tarjouksen laatukoneista järkevään hintaan by Delmac.

www.aesgroup.com

AES GROUP tehdasesittely

#keittiöt #huonekalut #erikoiskalusteet #keittiötehdas #kalustetehdas #myymäläkalusteet #laivakalusteet #hotellikalusteet #vaneri #lastulevy #mdf #aesgroup