Joustavuutta ja tehoa lisää kalusteiden porauksiin

Kalusteiden poraukseen meiltä löytyy useita laadukkaita ratkaisuja aina yksinkertaisesta monikaraporakoneesta CNC-ohjattuun joustavaan läpisyöttöporakoneeseen tai vaikka valtavan tehokkaaseen moniyksikköiseen linjaporakoneeseen. Joustavat CNC-porakoneet AES GROUP mallistosta GO ja SIRIUS ovat vaakamallisia poraus/jyrsinkeskuksia joilla voit syöttää kappaleet läpi tai palauttaa takaisin syöttöpäähän. Koneen CNC-tarraimet ovat kappaleen kiinni ja niiden liike on koneen Y-akseli. Työstöyksikkö liikkuu X- ja Z-akselin suuntaan suorittaen työstöt tarkasti. Koneiden hintataso on erittäin miellyttävä ja jos haet tehostusta niin AES GROUP koneilla saat erinomaisen vastineen rahallesi.

Jos haet isoon kapasiteetti joustavaa CNC-poralinjaa tai linjaporakonetta on LOHMEYER – NANXING puolestaan erinomainen ratkaisu. Heiltä saadaan täydelliset linjat syöttö- ja vastaanottolaitteen ja vaikka reunalistoituskoneet samaan linjaan. IKEA on useille omille tuotantolaitoksiin hankkineet koneet LOHMEYER – NANXING tehtaalta linjaporakoneet, reunalistoituskoneet ja linjojen mekanisointilaitteet.

Pieniin poraustarpeisiin toimitamme laadukkaat ja edulliset MAGGI & DETEL monikaraporakoneet ja porayksiköt asiakkaan tuotteiden ja tarpeiden mukaan.

Käänny puoleemme jos mietit porauksen tehostamista tai muuta investointia.

P. 0500354150 / Jukka Pelkonen jukka.pelkonen@delmac.fi