Nähdäänkö Lahdessa?

Yhtiömme on toiminut kohta 5 vuotta aktiivisena puuteollisuuden palvelutalona. Tulimme markkinoille ja lanseerasimme käsitteen ”LAATUKONEET NYT TEHDASHINNOIN” ja se linja jatkuu meillä edelleen. Sadat asiakkaat vuosittain ovat kääntyneet puoleemme ja ilolla olemme saaneet tehdä työtämme edullisten laatukoneiden kanssa ja osaltamme edistää suomalaisen puuteollisuuden toimintaedellytyksiä.

Toimimme Lahdessa – puuteollisuuden kaupungissa – jossa myös toimii muita toimialan toimittajia. Lahdessa on useita puuteollisuuden tuotteiden, tarvikkeiden ja koneiden kauppiaita. Monet käyvät Lahdessa hakemassa mm. jalopuita, vaneria, lastulevyä, MDF-levyä, laminaatteja, pinnoitettuja levyjä ja jotkut jopa puuntyöstökoneita.

Jos tiesi johtaa Lahteen ja työstökoneinvestointi on mielessäsi niin ota ihmeessä yhteyttä. Sovitaan tapaamiset kahvikupin ääressä ja rakennetaan yhdessä sinulle hyvä tarjoukset ja ratkaisut tuotantosi kehittämiseen.

Palveluterveisin

Jukka Pelkonen

DELMAC OY
jukka.pelkonen@delmac.fi
p. 0500354150

#levystäkalusteeksi #lahti #puuseppäpäivät #puuteollisuudenpalvelutalo #lahest #yrittäjät #puutuoteteollisuus #puuteollisuus #sahakauppa #konekauppa #messut #näyttelyt