Olisiko aika kesäloman, messujen vai olisiko LOHMEYER OPEN HOUSE 12-15.7.2022 hyvä idea?

Helteet ovat alkaneet ja pääosa teollisuudesta on aloittanut lomavalmistelut. Ensi viikosta alkaen useimmat puuteollisuusyritykset ovatkin kesälaitumilla. Harmilliset viime vuodet ovat peruuttaneet useita messuja mutta nyt työstökonemessut ovat taas tulleet kalenteriin. HOLZ & HANDWERK / FENSTERBAU messut ovat keskellä suomalaisten kesälomaa eli 12-15.7 Saksan Nürnbergissä. Samanaikaisesti LOHMEYER pitää ison OPEN HOUSE tapahtuman tehtaillaan Tauberbishofsheimissa, joka on kätevästi matkan varrella Frankfurtista Nûrnbergiin. Esillä on täydellinen valikoima reunalistoituskoneita, CNC-työstökeskuksia, nestauskoneita sekä suosittuja tarkistussahoja. Jos olet menossa Saksaan kannattaa pysähtyä LOHMEYER tehtaalla – se on todella näkemisen arvoinen paikka. HOLZ & HANDWERK messuilla on useita yhteistyökumppaneitamme – jos olet menossa messuille ja olet miettimässä investointia niin soita – annamme parhaat messuvinkit.

Syksyllä on taas perinteiset XYLEXPO messut Milanossa RHO messukeskuksessa. Siellä on monien vuosien jälkeen mittava joukko italialaisia konevalmistajia laittamassa pöytään parasta työstökoneteknologiaa INDUSTRY 4.0 hengessä. XYLEXPO on 12-15.10.2022 ja sinne kannattaa ehdottomasti lähteä matkaan jos ajatuksina on koneinvestoinnit. Me olemme mukana niin HOLZ & HANDWERK messuilla kuin XYLEXPO messuilla ja parhaat messukoneet esittelemme Teille myös Suomessa heti messujen jälkeen.

Nautitaan kesästä ja ladataan akut täyteen virtaa taas aktiiviseen syksyyn!

Kesäterveisin

DELMAC OY
Jukka Pelkonen

PS. tavoitat meidät myös kesän aikana – ota vain yhteyttä kun tarpeita ilmenee !

#holzhandwerk #fensterbau #xylexpo #acimall #messu #lohmeyer #openhouse #kesä2022 #summer2022