Teollisuussarjan tuotantokoneita uuteen kotiin!

Saimme muutaman edullisen vaihtokoneen taas haltuumme ja nyt olisi tarjolla nopealle ostajalle mm. SORBINI T 10 – kaksoistelakone UV-lakan/maalin ajoon, CEFLA – UV-kuivain TLF 3-lampulla, UV-linjan kuljettimia (hihnakuljetin, rullakuljetin), NARDI liimalevypuristinlinja 3000 x 1300 mm sisältäen automaattiladonnan / liimoituksen. Lisäksi tarjolla myös mm. COSMEC – moniteräsaha, A.COSTA 2-puolinen tapituskone, FRIULMAC 2-puolinen tapitus/porakone sekä FINJOWE keilausjyrsin muotopuristetuotteille.

Uusien ja käytettyjen koneiden kauppa käy meillä mukavasti eli kannattaa olla nopea jos joku käytetyistä kiinnostaa. Uusia työstökoneita saadaan myös nopeilla toimitusajoilla jos tarpeen. Palveluumme kuuluu myös rahoitusjärjestelyt eli jos tarvitset työstökoneisiin kätevän rahoituksen niin voimme auttaa myös niillä tavoin.

Mukavaa alkanutta syksyä !

T. Delmac Oy / Jukka Pelkonen

PS. XYLEXPO messut Milanossa 12-15.10.2022 – lähde tutustumaan messuille tuoreimpiin uutuuksiin työstökoneiden alalta. Olemme messuilla perinteisesti mukana – soita ja sovitellaan tapaamiset RHO messukeskuksessa!