XYLEXPO – puuntyöstökonemessut 12.-15.10 Milanossa – tulethan messuille!

XYLEXPO messut järjestetään nyt lokakuussa 12-15.20.2022 Milanossa. RHO Fiera messukeskus on valmiina satojen näytteilleasettajien kanssa esittelemään tuoreimmat tuoteuutuudet ja teknologiat puuntyöstöön. Delmac Oy on perinteisillä messuilla mukana yhdessä lukuisien kumppaneiden kanssa. Nyt kannattaa hankkia edulliset lentoliput ja ottaa pari päivää vapaata ja lähteä katsomaan viimeisimmät ideat ja uutuudet. Me olemme messuilla päämiestemme osastoilla ja tapaamispaikkana on FINITURE srl tehtaan osasto hallissa 24 P osasto D 27.

FINITURE srl on ensiluokkaisten pintakäsittelylinjojen valmistaja Padovasta. Heidän osaamista ovat tehokkaat ja joustavat pintakäsittelylinjat, robottimaalaamot, ripustusratakuljettimet, kuivausuunit, ruiskumaalauspisteet yms. FINITUREn asiakaskunta on viime vuosina ollut pääosin ikkuna- ja ovitehtaat sekä CLT-elementtien valmistajat ja Suomessakin heidän linjoja on käytössä jo kymmeniä. Viimeisimmän linjan toimitimme kesällä 2022 yhdelle Suomen suurimmalle puunjalostajalle.

www.finiture.it

Soita meille ja sovitaan XYLEXPO tapaamiset Milanossa.

www.xylexpo.com

Messuterveisin
DELMAC OY
Jukka Pelkonen
+358500354150

www.delmac.fi

#xylexpo #xylexpo2022 #fieramilano #milano #woodworking #puuntyöstö