”Mennään Mäntsälään” oli tunnettu laulu aikanaan – nyt mekin mennään sinne!

Marraskuun alusta meidän logistiikkapalvelut muuttivat Mäntsälään. Yhtiön toimipiste on edelleen Lahdessa mutta konevarasto siirtyi yhteistyökumppanimme hyviin toimitiloihin Mäntsälään. Konevarasto on lämpimässä hallissa. Purut ja lastaukset toimivat nyt entistä paremmin ja logistisesti paikka on parempi ja samalla kuljetuskustannukset hieman ovat edullisemmat. Uusi varastomme löytyy osoitteesta Vanha Porvoontie 36, 04600 MÄNTSÄLÄ. Tiloissa toimii ELAM OY joka valmistaa räätälöidyt sisustus- ja rakennuslevyt julkisiin tiloihin. Olemme toimittaneet vuosien varrella useita työstökoneita ja purunpoistolaitteistot heidän tehtaalleen ja nyt on hienoa lähentää yhteistyötä ja olla heidän vuokralaisena.

Oma hallimme Hollolassa on kokonaan vuokrattu useille toimijoille ja Mäntsälässä meillä on käytössä myös trukkipalvelu eli se tila toimii parhaiten työstökoneiden varastointiin.

#toimitilat #mäntsälä #delmac