Vaihtokonevarastossa nyt mittava tarjonta hyviä työstökoneita!

Nyt on meillä erinomainen määrä vaihtokoneita. Tarjolla on työstökoneita moneen tarpeeseen. Löytyy höyläkoneita, sahoja, jyrsimiä, hiomakoneita, tappikoneita, monitoimikoneita, hydraulisia puristimia, liimalevypuristinlinja, kasauspuristimia, kompressoreita, maalauskaappeja, maaliruiskuja, maalaamon kuivausvaunuja ja vaikka mitä. Erityisesti suosittuja koneita ovat mm. HOMAG levynpaloittelusaha, ALTENDORF tarkistussaha, WEINIG höyläkoneet, COSTA ja VIET hiomakoneet, ATLAS COPCO kompressorit. Katso tarjontamme Vaihtokoneet välilehdeltä ja osta nopeasti sinulle sopivat koneet.

Järjestelemme tarvittaessa myös rahoitukset uusille ja käytetyille työstökoneillemme.

Yhteistyöterveisin

DELMAC OY / Jukka Pelkonen
p. 0500354150

www.delmac.fi

#vaihtokoneet #varastokoneet #hintahulinat #homag #altendorf #weinig #costa #viet