Mitä teet perjantaina – on BLACK FRIDAY !

Perjantaina on meilläkin BLACK FRIDAY. Kirjaudu uutiskirjeemme tilaajaksi tai laita yhteystietosi meille niin saat perjantaina aamusta BLACK FRIDAY tarjouspakettimme. Mukana on kunnollisia perjantain tarjouksia työstökoneista ja tuotantoa auttavista apulaitteista.

ps. BLACK FRIDAY tarjoustuotteita ei riitä kaikille niin ollaan hys hys 😉 – mutta kerro kaverillesi ja kirjautukaa yhdessä uutiskirjeen saajiksi

ps. nyt on vaihtokoneissa todella laaja valikoima tarjolla koneita uuteen kotiin

#blackfriday #blackweek #puuntyöstö #puuteollisuus #puutuoteteollisuus #keittiöt #huonekalut #ikkunat #ovet #erikoiskalusteet #listat #panelit #parketit #lattiat #puutalot #konekauppa #sahakauppa #bydelmac #delmac #suomi #yrittäjät
#supportyourlocal #lahti #hyshys