COMEC GROUP valitsi kumppanikseen meidät

Olemme aloittaneet 1.2. yhteistyön tunnetun italialaisen työstökonevalmistajan COMEC GROUP tehtaan kanssa. Tehdas haki Suomesta tehokasta yhteistyökumppania jota heidän tuotteet kiinnostavat ja löysimme yhteisen sävelen nopeasti. Heiltä löytyy laadukkaat työstökoneet erilaisten massivipuisten komponenttien valmistukseen tehokkaasti ja joustavasti. Heidän laitteista erityisesti CNC-ohjatut työstökoneet sekä läpisyöttöiset työstökoneet ovat suosittuja huonekalu-, ikkuna- ja ovitehtaissa. Jos sinulla on tuote, jota tulee valmistaa joustavasti ja määrällisesti kohtuu paljon voi COMEC GROUP koneista löytyä sinulle erinomainen ratkaisu. COMEC GROUP työstökoneissa on usein sahausta, jyrsintä, porausta, liimausta eli mitä moninaisempia työvaiheita. Tehdas myös valmistaa CAMAM nimellä yksittäisiä koneita mm. tuolitehtaiden tarpeisiin.

COMEC GROUP työstökoneita on erityisesti Virossa todella paljon ja Suomessakin heillä on laitteistoja muutamalla asiakkaalla.

https://www.comecgroup.it/en/

#työstökoneet #puuntyöstö #cnc #comecgroup #suomi #bydelmac