DELMAC GOES LIGNA 15-19.5.2023

DELMAC GOES LIGNA 15-19.5.2023

Maailman suurimman puuteollisuusmessut LIGNA 2023 Hannoverissa lähestyvät. Jos mietit merkittäviä investointeja tuotantosi tehostamiseen ja haluat löytää uusia ideoita miten voit parantaa tuotantoasi niin LIGNA 2023 on suositeltava vierailukohde. DELMAC kumppaneineen on paikalla messuilla ja palvelemme suomalaisia asiakkaita mielellämme. Tavoitat meidät kumppaneidemme osastoilta – varmimmin AES GROUP & LOHMEYER halli 11 os D 11-D 45. Soita p. 0500354150 ja sovitaan tapaamiset etukäteen!

See you in LIGNA!

#ligna #delmac #bydelmac #puuntyöstö #woodworking #puuteollisuus
#aesgroup #alphabrush #amis #anthon #barberan #burkle #comecgroup #casadeiindustria #canmaksan #cehisa #cmmaccine #casatimacchine #dalso #danlist #eddamakine #elkom #finiture #fladder #incoplan #kuper #finiture #fladder #gaujing #karabudak #kuper #kundig #kosaysuf #lohmeyer #maggi #meber #nanxingmachinery #neomec #omcmachine #osamatech #pade #paul #pizzi #project #robland #robust #rojek #ruwi #safteknik #salvamac #sacot #sarmax #schnitzer #stromab #soukup #spanex #starktooling #trimwex #unitek #vacuumcnc #venetaimpianti #virutex #volpato #yrittäjät #suoi #lahti #xylexpo #supportyourlocal