PUUMESSUT 2023 JYVÄSKYLÄSSÄ 6-8.9.2023

Olemme mukana PUU 2023 messuilla. Meidän vakiopaikalla on osasto täynnä laadukkaita työstökoneita sekä useita vinkkejä tuotantonne kehittämiseen. Osastolla esittelemme asiakkaallemme toimituksissa olevia tuotantoratkaisuja kuten mm. LOHMEYER FKS 355/320 tarkistuspyörösahan, joka on kenties Suomen suosituin tarkistussaha. Olemme toimittaneet viime messujen jälkeen kymmeniä LOHMEYER tarkistussahoja levyjen ja massiivipuun sahauksiin ympäri Suomea. CASADEI INDUSTRIA reunanauhoituskoneista esillä on E 550 tehokone, jossa on EVA/PUR/PO liimauslaitteet, esijyrsimet, kulmanpyöristys ja normaalit koneistus ja puhdistuslaitteet. Voit ajaa tällä tehokkaalla pienkoneella 9 m/min 0,4 – 3 mm nauhat sekä 5 mm puulistat. Tässä todellinen ”ALL ROUNDER” kalustetehtaisiin edullisesti. VENETA IMPIANTI purunpoistolaitteista esillä on PJ MOBIL 200 – uusi tehokas suodatin pieniin tarpeisiin. Laitteen teho on massiivinen 4 kW – 4000 m3/h – suodatuspinta-ala 15 m2 – vaikka itse laite on pieni. Siinä on vakiona JET BLOWER puhdistusautomatiikka suodattimille, spriklauslaitteet sekä PLC-ohjaus.

Esittelemme osastolla myös terä- ja tarvikevalikoimaamme. KRAF maalaamon kuivausvaunut ja maalauspöydät, STARK TOOLING työstöterät, PIZZI liimauslaitteet, FLADDER ja LBA hiomatuotteet, CONTROL LOGIC kipinäsammutuslaitteet ja ITALISIME puru- ja maalaamopuhaltimet.

Ohessa linkki messulippuihin. Tervetuloa messuille.

Info

#puu2023 #puumessut #paviljonki #delmac #bydelmac