Nyt keittiökalustetehtaan koneet edullisesti

Jos mietit keittiökalustetehtaasi konekannan uudistamista niin nyt on siihen hyvä hetki. Meidän koneista löytyy eriomaiset vaihtoehdot pieneen tai suurempaan valmistustarpeeseen. Sahaukseen AES GROUP paloittelusahat ja LOHMEYER tarkistuspyörösahat hoitavat tarkat sahaukset nopeasti ja edullisesti. Poraukseen ja nestaukseen AES GROUP CNC-työstökoneista löytyy mallit korvaamaan monikaraporakoneet, linjaporakoneet tai perinteiset CNC-työstökeskukset. AES GROUP koneet SIRIUS, GO, EXTREME ovat erinomaisia modernia teknologiaa hyödyntäviä työstökoneita. Reunanauhoitus hoituu LOHMEYER sekä CASADEI INDUSTRIA reunanauhoituskonein oli tarpeesi sitten vanhan listakoneen korvaus uudella tai vaikka kokonainen iso tehokas 30 m/min menevä tuotantolinja. EVA- ja PUR-liimaus sekä ZERO LINE – nollausaumalaitteet ovat mahdollisuudet – valitse vain omasi. Kalusteet saadaan nopeasti kasaan DYNMA kaapinkasauspuristimin ja purunpoisto hoidetaan edullisesti VENETA IMPIANTI ATEX-sarjan purunpoistolaitteistoin. Kerro vain meille tarpeesi – me ratkaisemme mielellämme tuotantonne ongelmakohdat – ja referenssejä kaikkiin laitteistoihin löytyy useita ympäri Suomea.

Kun investoit – ota yhteyttä – se kannattaa yleensä !

#aesgroup #lohmeyer #casadeiindustria #venetaimpianti #dynma #keittiökalusteet #keittiöt