BLACK LABEL oikotasohöylä PRD 310/410 ja PRO 410

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Oiko- ja tasohöylä samassa vankassa koneessa on tämän belgialaisen BLACK LABEL PRD höyläkoneen  ominaisuus. Tunnettu tehdas on valmistanut yli 10000 yhdistelmäkonetta ja suurten valmistusmäärien ansiosta nämä ammattilaisen koneet ovat erittäin edullisia. Valurautapöydillä varustetut höyläkoneet edustavat vankkaa peruskoneen rakennustaitoa ja näissä on ominaisuudet ovat kohdallaan. Koneita on kaksi mallia (työleveydet 310 ja 410 mm). Vankan koneen teho on 3,7 kW ja syöttönopeus 6 m/min.  Höyläysleveys on sama kuin pöydän leveys eli 310 mm tai 410 mm ja tasohöylässä höyläyspaksuus on 230 mm. Koneet varustetaan vakiona TERSA-pikavaihtoterin, jolloin terät on helppo ja nopea vaihtaa ja ne ovat varmasti samalla kehällä ilman hankalia asettelulaitteita.

BLACK LABEL PRD 41 PRO on isoin oikotasohöylä ja siinä on 410 mm työleveys, 250 mm työpaksuus, 2000 mm pitkät oikaisupöydät, teho 4,4 kW ja sähköinen tasohöylän työpaksuuden säätö. Konetta saadaan myös TERSA- sekä spiraalikutterilla käyttäjän halun mukaan.

BLACK LABEL koneet ovat kätevät koneet puuverstaisiin, työpajoille, kouluun tai vaikka kotiverstaalle ja ne eivät maksa liikaa by Delmac !