AWUKO – hiomanauhat Made in Germany !

Huippulaatua hiontaan – myös hiomanauhoissa!

Kuvaus

Kun tehdään huippulaadukkaita tuotteita tulee ne viimeistellä ja hioa oikein. Kumppanimme AWUKO on dynaaminen ja innovatiivinen hiomatuotteiden valmistaja Saksassa – jo vuodesta 1896. Keski-Euroopassa osataan huippulaatuisten puutuotteiden pinnan tekeminen ja AWUKO on osa sitä. Tehtaan hiomatuotteet soveltuvat mm. puun, metallin, lasin, komposiitin, autoteollisuuden tuotteiden ja pintakäsittelyaineiden hiontaan.

Tuotevalikoimassamme on erilaiset leveänauhahiomakoneiden nauhat erilaisin hiontamateriaalein ja selkämyksin tekemään huippupintaa. Oli tarpeesi hioa pehmeitä ta kovia puulajeja, kalibroida liimalevyjä, hioa erilaisia levytuotteita, viimeistellä MDF-tuotteita, hioa maalipintoja, tehdä kiiltäviä tuotteita tai lähes mitä vaan – ota yhteyttä niin järjestetään tarpeesi mukaan hiomanauhat sekä koneet.  AWUKOn isoin nauhakoko on jopa 4000 x 3500 mm eli leveät vaneri- ja lastulevytehtaan vaativat nauhat ovat myös osoitus tehtaan osaamisesti. Karkeuksia löytyy myös erittäin laaja valikoima P 16 – P 1500.

AWUKO on Saksan merkittävin hiomanauhatoimittaja, jota lukuista hiomakonevalmistajat suosittelevat.  Heidän laboratorio on tehty tekemään innovatiivisia ja uusia ratkaisuja parantamaan teollisuuden tuottavuutta ja laatua – nyt palvelu saatavilla myös Suomessa!

http://www.awuko.de/