Palvelut

Huolto- ja varaosapalvelu

Hoidamme toimittamiemme puuntyöstökoneiden ja -laitteiden huolto- ja varaosapalvelut joustavasti ja nopeasti. Alkuperäiset varaosat ja kulutustarvikkeet toimitamme nopeasti suoraan tehtaiden varastoista. Asennus- ja huoltopalvelut hoituvat tehtaiden erikoisteknikoiden sekä laajan alihankintaverkostomme toimesta. Palvelut räätälöidään aina yksilöllisesti tarpeen mukaan.

Rahoituspalvelut

Olemme johtavien suomalaisten rahoituslaitosten kumppani, ja pystymme järjestämään tarvittaessa kätevät leasing- sekä osamaksuratkaisut tuotantolaitteiden rahoitukseen. Investointi voi joskus tuntua suurelta, mutta palvelumme avulla se voidaan jakaa järkeviksi kuukausikustannuksiksi. Näin hankinta konkretisoituu helposti.

Arvonmäärityspalvelut

Olemme kokenut puuteollisuuden laitteistojen arvonmäärittäjä. Kun tarvitset puuntyöstökoneiden ja puuteollisuuden tuotantokoneiden arvonmääritystä, vakuutusta, vakuutta, yrityskauppaa, realisointia tai muuta käyttöä, ota yhteyttä. Olemme arvioineet vuosien aikana lukuisia tuotantolaitoksia pienistä suurin sekä useita konkurssipesiä realisointia varten.

Realisointipalvelut

Kun haluat muuttaa tarpeettomat puuteollisuuden tuotantokoneet rahaksi, olemme käytettävissänne. Pystymme realisoimaan yksittäiskoneista suuriin tuotantolaitoksiin sekä tarvittaessa suorittamaan purku-, siirto- ja uudelleenasennuksen.

Konsulttipalvelut

Vaikka olemme uusi yritys, meiltä löytyy usean vuosikymmenen kokemus puuntyöstökoneiden ja muiden puuteollisuuden käyttämien laitteistojen myynnistä sekä tuotantolaitteistojen ja -menetelmien suunnittelusta ja laitevertailusta. Voit ottaa meidät neutraaliksi kumppaniksi, kun mietit laiteinvestointeja. Voimme selvittää hankkeeseen järkevästi soveltuvat ratkaisut ja yhdessä suorittaa hankinta-, toimitus- ja käyttöönottoprojektit.

Toimitilapalvelut

Välitämme omistamiamme tuotanto- ja toimitiloja. Hallimme Hollolassa sisältää monipuolisia tuotanto-, varasto- ja -toimistotiloja. Ilmoitamme sivustollamme aina vapaana olevat hallitilat. Tällä hetkellä meillä on kaikki tilat vuokratut.