Uutiset

Yhtiömme edelleen AAA-luokkaa sekä Menestyjä-yhtiö

Yhtiömme polku maamme puuteollisuudessa on ollut suotuista. Lukuisat kone- ja laitetoimitukset moniin eri teollisuuslaitoksiin ovat lisääntyneet merkittävästi ja jälleen 2020 vuonna saimme Bisnode luokituslaitokselta AAA-sertifioinnin. Myös Kauppalehti havaitsi meidät ja pääsimme Menestyjä-listalle 5-tähden yrityksenä eli olemme hoitaneet toimintamme laadukkaasti. Näin erikoisina aikoina on tärkeää, että laitetoimittaja on asiakkaansa kumppani ja yhteistyön pitää toimia myös epävarmoina aikoina. Me olemme luotettava kumppani kuten sertifioijatkin ovat huomanneet – saammehan olla myös sinun yhtiösi kumppani?

#aaa #sertifiointi #luotettavakumppani #menestyjät #kauppalehti #yrittäjät #lahti #delmac #bydelmac

 

 

Yhtiömme on valittu mukaan Kasvu Open – Hämeen Kasvupolulle

Mukavia viestejä näin keväällä ilmassa. Saimme juuri viestin, että yhtiömme on valittu mukaan Kasvo Open – Hämeen Kasvupolulle. Kasvu Open on yrityksille kehitetty tukiverkosto jossa asiantuntijat sparraavat yrityksiä ja pyrkivät löytämään evaitä ja ohjeita kasvuun. Projektissa yritykset saavat asiantuntijoilta merkittävästi apua toimintaansa ja uskomme pystyvämme kasvamaan myös jatkossakin.  Viime vuonna Kasvu Open voitto tuli Lahteen Lunawood Oy:lle eli siinä sopiva haaste meillekin 😊  

#kasvuopen #kasvu #lahti #suomi #puuteollisuus #puuntystökoneet #yrittäjät #delmac #bydelmac

COVID19 desinfiointi UV-laitteilla by Delmac

Meidän tarjoma kätevä ja helppokäyttöinen EFSEN UV-desinfiointilaite on saanut paljon kiinnostuneita ympäri maailmaa. UV-laitteilla on vuosikymmeniä desinfioitu terveydenhoidossa erilaisia laitteita ja koronaepidemian takia tarve desinfiointiin on kasvanut merkittävästi. EFSEN UV-laitteistolla desinfiointi on helppoa. Laite on helposti siirreltävissä ja vaikka koko koulun luokkahuoneet, laitoksen työhuoneet ja yleiset tilat on nopeasti desinfioitu.

https://www.efsen.dk/products/uv-disinfection/uv-barxone/

#korona #covid19 #desinfionti #uv #uvbar #virus #suojaus

 

Murskaimet käyneet erityisen hyvin kaupaksi by Delmac

Viime aikoina olemme toimittaneet useita erilaisia murskaimia puuteollisuuden jätteiden murskaukseen. AMIS ZERMA iso murskausasema meni eräälle Suomen johtavalla korkeapainelaminaatin ja vanerin jalostajalle, jossa trukki syöttää koneen isoon syöttösuppiloon kipperiltä tuotannon jätepalat ja iso ZWS 850 murskain murskaa ne sopivaan kokoon tehtaan omaa polttoa varten. Murskaimelta tuotos viedään kolakuljettimien ja hihnakuljettimen avulla n. 10 m matka asiakkaan siiloon. Vastaava murskausasema AMIS ZERMA ZWS 1700 on juuri nyt tehtaalla Hoffenheimissa vapaana seuraavalla asiakkaalle. AMIS ZERMA tehtaalle meni viime viikolla seuraava tilaus laadukkaista laitteistoista Suomeen. Jos tehtaalla oleva tehomurskaussolu kiinnostaa niin siinä on

ZWS 1700 murskain, 1700 mm roottorilla, 75 kW moottorilla, 41+6 terällä, syöttö- ja purkukuljettimella ja edullisesti by Delmac

www.amis.de

Keittiökalustetehtaalle Keski-Suomeen toimitimme juuri ennen Pääsiäistä kätevän ROBUST SD 45 murskaimen kalustejätteiden murskaukseen. ROBUST SD 45 on pienikokoinen 11 kW moottorilla (saatavilla myös 15 kW) varustettu laite, joka soveltuu pienten laitosten tarpeisiin. Monilla laitoksilla ei oli isoa sähköliittymää ja niihin erityisesti SD 45 on erinomainen laite, koska se ei vaadi liikaa tehoja.

Kun mietit investointia kierrätykseen, murskaukseen, briketöintiin – muista silloinkin meitä – kokemusta ja osaamista löytyy!

www.robust.si

 

 

EFSEN UV BARx1 desinfiointilaitteisto COVID 19 viruksia vastaan by Delmac

Maailma on sekaisin korona virusepidemiasta ja moni miettii hygieeniaa ja terveyttä enemmän kuin koskaan. Me toimitamme EFSEN UV-säteilijöitä ja erilaisia analyysi- ja mittalaitteita pintakäsittelyyn sekä terveydenhoitolaitoksiin. EFSEN UV BAR x 1 on kätevä siireltävä desinfiointilaite, jossa UV-valon avulla saadaan erilaista pinnoista bakteerit ja virukset – myös mahdolliset korona virukset – katoamaan. Laitteella voit desinfioida mm. toimistoissa, kaupoissa, laitoksissa ja tehtaissa kaikki kosketeltavat pinnat nopeasti ja tehokkaasti.

EFSEN UV BARx1 desinfiointilaitteella voit pitää virusepidemian jälkeenkin bakteerit loitolla. EFSEN UV-laitteistot Suomessa saat meiltä by Delmac!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=6IdGdjZJJLI&feature=emb_logo

Suomen Yrittäjät ostapieneltä by Delmac #ostapieneltä

Koko maailma kärsii nyt vakavasta viruksesta ja talouselämä on sen johdosta ajatunut hankaluuksiin. Sen takia nyt jos koskaan kannattaa suorittaa investoinnit ja hankeet pieniltä yrityksiltä. Meidän alalla isot yritykset ovat vuosikymmeniä alalla toimineena keränneet isoja ”takametsiä” ja he pystyvät sopeuttamaan toimiaan helposti kulloiseenkin tilanteeseen mutta useat pienyritykset eivät siihen pysty. Delmac Oy on pienyritys työntekijöiden määrän mukaan mutta liikevaihtomme jo useiden satojen työstökone- ja tuotanton tarviketoimitusten takia on kohtuullisen suuri. Meillä tilauksia on tullut sisäään päivittäin ja meille kukin tilauksenne ja kyselynne on tärkeä. Hoidamme pienet varaosa, terä ja tarviketoimitukset yhtä huolellisesti kuin isot konetilauksetkin. Huolehdimme omalta osaltamme, että tuotannon pyörät pyörivät ja suomalainen teollisuus pystyy hyvin kilpailemaan omissa vaativissa haasteissaan.

Me pyrimme aina käyttämään palvelevia, osaavia ja edullisia toimijoita – usein ne ovat pieniä, joutavia ja osaavia yrittäjävetoisia yrityksiä. Suosittelemme käyttämään pienten yritysten palveluita, kuten Suomen Yrittäjätkin sanoo #ostapieneltä.

#ostapieneltä #yrittäjät #suomenyrittäjät #suomi #delmac #bydelmac #lahti

LOHMEYER Open House Show 18.-21.3. Tauberbischofsheim

Holz-Handwerk 2020 messujen ohella on kalusteteollisuuden työstökoneet laajalti esillä LOHMEYER Open House Show – tapahtumassa tehtaan uusissa toimitiloissa Tauberbischofsheimissa. Tehtaan toimitilat ovat lähellä Nürnbergiä ja jos olet kiinnostunut kalusteteollisuuden työstökoneiden uusimmista tuulista ja haluat nähdä koeajoissa mm. LOHMEYER KAM – reunalistoituskoneet EVA, PUR ja ZERO-joint liimausteknologialla, LOHMEYER NCB 2412 suurtehoporauslinja joustavaan kalustekomponettivalmistukseen, LOHMEYER BAZ 830n CNC-työstökoneen nestaaukseen, porauksiin ja jyrsintöihin sekä markkinoiden suosituimmat tarkistuspyörösahat FKS 355 ja FKS 320.

Jos haluat vierailla LOHMEYER Open House Show tapahtumassa ota meihin yhteyttä niin järjestetään logistisesti menot messuilta tapahtumaan.

Keväisin terveisin

DELMAC OY

Jukka Pelkonen

p. 0500354150

Massivipuuntyöstöönkin laatukoneet by Delmac

Yhtiömme tuoteohjelma on laaja ja toimitamme laadukkaat työstökoneet myös massivipuuntyöstöön. Sahatavaran jatkojalostukseen saat meiltä tehokkaat ratkaisut mm. puutavaran katkaisuun, halkaisuun, sormijatkamiseen, päätypontatukseen, höyläykseen, liimaukseen ja aihiovalmistukseen. Useimmat massivipuutuoteryhmän koneistamme on esillä myös HOLZ & HANDWERK messuilla Nûrnbergissä 18-20.3.2020. Jos olet menossa messuille – ota yhteyttä niin sovitaan kiinnostava kone-esittelyt.

Tunnetut laatumerkit sahatavaran jatkojalostukseen by Delmac ovat mm. seuraavat

PAUL Machinenfabrik Gmbh  – optimointikatkaisulinjat, laaduttavat Wood Scan – kamerat, halkaisu- ja moniteräsahat, syöttö- ja pinontalaitteeet

SALVAMAC – OMGA – pikakatkaisusahat, työntävät optimointisahat, NC-ohjatut vasteet

XtraSHARP – TOS SVITAVY – moniterä- ja halkaisusahat, XtraSHARP – terähuoneen teroituskoneet

C.M. MACCHINE – sormijatkoslinjat, päätyponttikoneet, talotehtaan elementtilinjat, mitallistamis- ja palkkihöylät, hirsihöylät

GAU JING – monikutteriset höyläkoneet lista- ja panelihöyläykseen, aihiontiin ja ikkuna/ovitehtaille

INCOMAC – puutavarakuivaamot, konedenssikuivaamot, kuivauskamarit, komponentit kuivaamoihin

VENETA IMPIANTI – pölynpoistojärjestelät

AMIS ZERMA – murskaimet ja brikettikoneet

Ota yhteyttä kun mietit investointia. Moneen tarpeeseen löytyy meiltä ensiluokkaiset ratkaisut asiantuntemuksella ja edullisesti by Delmac.

Tässä linkki HOLZ & HANDWERK – messuille.

 

Yhteistyöterveisin

DELMAC OY

Jukka Pelkonen

P. 0500354150

#paul #salvamac #omga #xtrasharp #tossvitavy #cmmacchine #gaujing #incomac #venetaimpianti #amiszerma

 

 

Purunpoistoon suodattimet, puhaltimet ja komponentit by Delmac

Toimitamme teollisuuteen myös työstökoneiden ohella laadukkaat VENETA IMPIANTI purunpoisto- ja maalaamolaitteet sekä erilliset puhaltimet ja putkistokomponentit. Kun mietit tehtaasi purunpoiston tai maalaamon uudistamista ja tarvitset uusia komponentteja palvelemme mielellämme. Saat meiltä suoraan yhdestä Euroopan suurimmasta puhallintehtaasta tehokkaat purupuhaltimet, maalaamopuhaltimet sekä alipainepuhaltimet, erilaiset putkistokomponentit (laita meille tarvitsemastasi putkistosta layoutkuvat tai osalista niin saat edullisen putkistotarjouksen) sekä tietysti itse järjestelmät suodattimineen.

Purunpoistojärjestelmien ja maalamoiden asiantuntemusta meillä on kymmenien vuosien ajalta ja saat tarvitsemasi komponentit aina edullisesti by Delmac.

http://www.venetaimpianti.com/en/

FENSTERBAU – HOLZ & HANDWERK messut Saksassa – SIIRRETTY

Merkittävät työstökonemessut puun- ja alumiinintyöstöön ovat FENSTERBAU – HOLZ & HANDWERK messut Nürnbergissä Saksassa. Olemme mukana esittelemässä useiden kumppaneidemme kanssa laadukkaat työstökoneet sekä uutuustuotteet tulevaisuuden puun- ja alumiinintyöstöön. Jos mietit koneinvestointia – erityisesti alumiinintyöstöön – on tämä tapahtuma käymisen arvoinen.

Meidän toimittajia messuilla on useita kymmeniä – tässä osa niistä – soita ja sovitaan kone-esittelyt!

OZ MACHINE            alumiinikoneet                               Halli 3, Osasto 240

EDDA MACHINE         käärintäpakkauskoneet                       Halli 3, Osasto 418

OEMME                          alumiinikoneet                                      Halli 3, Osasto 162

AMIS                             murskaimet, brikettikoneet      Halli 12, Osasto 1012

BÜRKLE                      pintakäsittelylinjat                        Halli 9, Osasto 309 

COMEC GROUP            erikoiskoneet ikkuna/oviteoll.          Halli 12, Osasto 316

DE STEFANI                  hiomakoneet höylätuotteille              Halli 11, Osasto 416

PANHANS                  pyörösahat, peruskoneet             Halli 9, Osasto 324

KUPER                        viilukoneet, höyläkoneet              Halli 11, Osasto 310

KÜNDIG                        leveänauhahiomakoneet                       Halli 9, Osasto 323

OSAMA                          liimauslaitteistot                                     Halli 11, Osasto 217

PAUL                           optimointi- ja moniteräsahat      Halli 9, Osasto 325

PUTSCH MENICONI pystymalliset levysahat                          Halli 9, Osasto 416

SALVAMAC              katkaisusahat, NC-vasteet             Halli 12, Osasto 810

QUICKWOOD             harjahiomakoneet                                    Halli 9, Osasto 119

STARK TOOLING    työstöterät                                            Halli 8, Osasto 330

STEGHERR                 ristikkojyrsimet                                         Halli 9, Osasto 326

TIGERSTOP                katkaisusahat/NC-vasteet                       Halli 12, Osasto 604

Soita p. + 358500354150 / Jukka Pelkonen

https://www.holz-handwerk.de/en