Uusi innovatiivinen laitetoimittaja työstökonemarkkinoille!

Palveleva innovatiivinen puuteollisuuden työstökonekauppa on nyt avattu. Delmac Oy tarjoaa vankan osaamisen Suomen ja Eestin puuteollisuuden käyttöön. Tuotevalikoimamme on laaja sisältäen puuntyöstökoneet, pintakäsittelylaitteet ja -linjat, purunpoistojärjestelmät, murskaimet, brikettikoneet sekä pakkauslaitteet. Nyt on asiakkaillemme tarjolla laadukkaat koneet erittäin asiakasystävällisesti. Useat tuotemerkkimme edustavat uusinta tuotantoteknologiaa alallaan ja meidän kumppanuus kannattaa varmasti. Soita tai laita viestiä niin ratkaistaan sinun tuotantolaite tarpeesi. Ota meidät myös seurantaan Facebook kanavalla – pystyt puuntyöstöteknologian eturintamassa!

Yhteistyöterveisin

Jukka Pelkonen

+ 358500354150

https://www.facebook.com/delmac.fi/