Uusia tuotteita liimaukseen, puristukseen ja pakkaukseen

Syyskuu toi lukuisia uusia kumppaneita, jotka haluavat olla yhtiömme kanssa parantamassa suomalaisen puuteollisuuden kilpailukykyä. Monipuolisiin liiman levitystarpeisiin ja 2K liiman annosteluun on ruotsalainen MIXON erinomainen ja osaava ratkaisutoimittaja. OMMA valmistaa puolestaan telalevittimet liimaukseen sekä suojakalvotelakoneet suojaamaan laadukkaat tuotteet koko toimitusketjun ajan. Kun tarvitaan puristusvoimaa on tasopuristimiin erikoistunut OMC MACHINERY oikea kumppani laadukkaita puristimia hankittaessa. Pakkaukseen toimitamme EDDA MACCINE sekä KUPER kiriste- ja kutistekalvopakkauskoneet, joiden tuotteilla pakataan lukuisissa paikoissa ovet, kalustekomponentit, huonekalut, listat, panelit sekä muut tuotteet varmatoimiesti ja edullisesti.

Ota yhteyttä kun mietit laitehankintaa!